دیدبان
مراسم تجلیل از احمدی نژاد در صداوسیما

احمدی نژاد:بخدا نامه ام به بوش سیاسی نبود/سیاست خارجی با یک قهوه خوردن حل نمی شود

احمدی نژاد:بخدا نامه ام به بوش سیاسی نبود/سیاست خارجی با یک قهوه خوردن حل نمی شود

دیدبانمحمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور پس از ورود به صداوسیما از بخش معاونت برون مرزی این سازمان دیدن کرد.

احمدی‌نژاد همچنین در بدو ورود به صداوسیما به  مزار شهدای مسجد بلال این سازمان رفت و فاتحه خواند.

ساعت 10:21؛ رئیس‌ جمهور هم‌اینک در سالن مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما حضور یافته و تا دقایقی دیگر این مراسم آغاز می‌شود.

ساعت 10:58؛ سخنرانی ضرغامی در مراسم تجلیل از احمدی‌نژاد آغاز شد.

ضرغامی در ابتدای سخنان خود، احمدی‌نژاد را رئیس‌جمهوری محبوب خواند.

غلامحسین الهام به همراه میرتاج‌الدینی و تنی دیگر از شخصیت‌های دولتی به همراه احمدی‌نژاد در این مراسم حضور دارند.

 

*** مهمترین محورهای سخنان ضرغامی:

* برخی مسئولان علاقمند بودند به این جلسه بیایند اما این جلسه مخصوص صداوسیماست و ما از این مسئولان عذرخواهی می‌کنیم که امکان حضورشان در این جلسه فراهم نشد.

* تأکید ضرغامی بر لزوم کار گروهی و هم‌افزایی/ ضرغامی: هم‌افزایی در کار جمعی صرفاً جمع جبری نیست بلکه نتایج فوق العاده ای دارد.

* این جلسه در وهله اول به عنوان تجلیل از تلاش جهادی رئیس جمهور عزیز و هیئت دولت محترم و دولت خدمتگزار است.

* احمدی نژاد شخصیت کم نظیری است و به سرعت به شخصیت جهانی تبدیل شد بعد از رسیدن به ریاست‌جمهوری. همانطور که ایشان در کشور در کوره‌ده‌ها و نقاط دوردست اینطور ساده و مردمی و خاکی(اینها تعابیر رهبری است؛ تعابیری که می‌کنم دقیق است؛ این سازمان صداوسیما مفتخر است زیر نظر رهبری و پیرو ایشان است) حضور یافتند، در جهان نیز به  چهره‌ای محبوب تبدیل شدند و این ظرفیت بزرگی برای انقلاب اسلامی است.

* اشاره ضرغامی به سخنان رهبر معظم انقلاب در سال 84 و پس از روی کار آمدن دولت احمدی‌نژاد و تمجید رهبری از عدالت‌محوری دولت نهم.

* ضرغامی: فرمایشات رهبری یک مهر قبولی و مدال افتخار است برای دولت.

* به گزارش خبرگزاری تسنیم، ضرغامی افزود: فرمایشات رهبری درباره دولت  فعلی، کسانی که فقط به دنبال ضعف‌ها و خلأها و مشکلات هستند، ناامید کرده است.

* نظام اسلامی در این سالها به یک مدل کارآمد و آرمانی بخصوص در انتخابات رسید. از روش های سرمایه سالار غربی فاصله گرفت نظام، و مدلی را تعریف کرد که حتی کسانی که شناخته شده نبودند، وقتی فرصت برابر پیدا کردند برای معرفی خود و چهره خود و آرمان‌ها و توانمندی‌های خود، مردم از طریق رسانه ملی آشنا می شوند و تصمیم می گیرند. این که روزهای آخر انتخابات، سونامی ایجاد می شود به خاطر این است که مردم در آن روزها نامزد مورد علاقه خود را می شناسند.

* رسانه ملی این جایگاه را دارد که وقتی کار ریاست جمهوری را سامان داد، با این رئیس جمهور از اول تا آخر همراهی کند. مردم با صداوسیما زندگی میکنند و شب و روزشان با صداوسیماست. اگر از امکانات دیگر استفاده میکنند، باز هم هیچوقت از صداوسیمای ملی جدا نمی شوند. 

* آقای روحانی هم اولین صحبت خود را در نشستی در صداوسیما اعلام کردند و این جمع این جایگاه را داشت که اولین ارتباط را با ایشان برقرار کند. در ادامه هم با دولت و رئیس جمهور خیلی کار داریم. وظیفه ما وظیفه سنگین  حمایتی و پشتیبانی از دولت در این شرایط سخت است.

* دولت فعلی توانست علیرغم همه فشارها و تحریم ها کارهای بزرگی انجام دهد. از این به بعد هم مشکلات زیاد است ولی رسانه ملی یار و پشتیبان دولت و رئیس جمهور منتخب خواهد بود. رسانه ملی بازوی نظام است.

* به گزارش خبرگزاری تسنیم، ضرغامی ادامه داد: وقتی  وارد مساله ای می شویم، مردم می پذیرند که نگاه ما ملی است و نه نگاه یک قوه یا دو قوه. 

* رهبر انقلاب هرگاه اشکالی بوده در کارمان، به ما تذکر داده‌اند اما خوشبختانه مورد حمایت ایشان بوده‌ایم.

* خوشحالیم که در طول ورود و خروج رئیس جمهور و در طول فعالیت رئیس جمهور، صداوسیما با ایشان ارتباط دارد.

* در شورای معاونین، بین خودمان درباره برجسته‌ترین نقاط قوت دولت بحث کردیم که حداقل 15 صفت برجسته در این جلسه نوشته شد. وقت نیست وگرنه باید همه 15 تا عرض میکردم.

* عدالت محوری احمدی نژاد کاملا برجسته است و این مسئله بسیار مهمی است. هیچکس نمیتواند شعار ضدعدالت بدهد اما مهم این است که در عمل پایبند باشد. رفتار و سکنات و تصمیم گیری هایش و حضورش در بین مردم و رسیدگی به درد مردم هم در ظاهر، عدالت محوری را نشان میدهد و هم اینکه ایشان به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده برای تحقق عدالت کارهای زیادی کردند. شاید ده ها کار فقط از موضع عدالتخواهی و پشتیبانی از محرومین و مستضعفین انجام شد.

* یک خلط مبحثی می شود در بیان نقاط قوت و ضعف. خیلی خوب است که انسان ها نقاط ضعف و قوت خود را بدانند و نقاط ضعفشان را اصلاح کنند. بعضی مواقع اما نقطه ضعف درست تشخیص داده نمی شود. بعضی وقتها کار بزرگی که انجام می شود، باید کارهای دیگری برای تکمیل انجام شود. شاید نقطه ضعفی در  این کار آشکار شود، ولی در برخی مواقع شرایط آماده نبوده و اشکالات به خاطر آن بوده است. برای مثال در همین هدفمندی یارانه ها یک  کار انفورماتیک دیتابیس اساسی اصلا وجود نداشت. اینکه تعداد ماشین و مصرف و تعداد پمپ بنزین چقدر است، اطلاعات دقیقی درباره اش نداشت. چیزهای زیادی بود که ربطی به هدفمندی نداشت اما دولت مجبور بود انجام دهد تا کار هدفمندی پیش برود. همه در مناظره ها پذیرفتند هدفمندی را. اصل اجرای هدفمندی شجاعت و جرات میخواست. رهبری به جرات و شجاعت رئیس جمهور اشاره کرده اند.

* واقعاً آنچیزی که شخصیت احمدی نژاد را تشکیل داد و در ذهن مردم خواهد ماند، چون از شخصیت های بزرگ و تاریخ ساز برخی چیزها در ذهن مردم می ماند، از احمدی نژاد هم استکبارستیزی و مقابله با آمریکا و صهیونیست‌ها در ذهن‌ها باقی ماند.

* بعضی دیپلمات ها به احمدی نژاد می گفتند این حرف شما درباره صهیونیست ها دنیا را به هم ریخته و نباید می گفتید اما احمدی نژاد به درستی این حرف ها را زد و این مسیر را رهبر معظم انقلاب نیز تایید کرد. این استکبارستیزی احمدی نژاد دنیا را متوجه خود کرد.

* مصاحبه گر معروفی که با احمدی نژاد مصاحبه کرد، واقعا عاجز شد در برابر احمدی نژاد.

* احمدی نژاد، حلقه سنتی مدیریت را شکست. اینکه تصور کنیم جمع های محدودی انهم در سطح بالا توانایی مدیریت دارند، آرام آرام الیگارشی محسوس بر جامعه حاکم می شود که نمیتوان آن را درست کرد. رهبر انقلاب با اینجور حلقه های بسته مدیریتی بسیار مخالف هستند. احمدی نژاد هم به درستی این حلقه سنتی را شکست و به مدیران جوان میدان داد و موجب رویش استعدادهای جدید شد. این کار کار ساده ای نبود. بسیاری از مدیران شایسته و صدها مدیر رده بالای متدین و انقلابی و حزب اللهی به جریان مدیریت کشور اضافه شدند و حلقه ای که می توانست نامیمون باشد و به کشور ضربه بزند شکسته شد.

* احمدی نژاد ذخیره ارزشمندی برای جمهوری اسلامی ایران است. مدیران برجسته جزو بیت المال است و فقط متعلق به خودشان نیستند. اینها گنج‌ها و ذخیره‌هایی هستند که باید در بیت المال بمانند. این سرمایه ها باید هروقت لازم باشد آبرویشان را برای کشور بگذارند اما برخی ها قبلا این کار را نکردند. برای حق باید این کار انجام شود. برخی حاضر نشدند یک ذره از آبروی خود مایه بگذارند و بگویند حق این است. در ماجرای فتنه 88 اینگونه کردند برخی ها. در سال 88 اختلاف 12 میلیون رای را زیر سوال بردند اما در سال 92 دیدند که نظام امانتدار است. این را باید با صدای بلند بگوییم در دنیا. آن روز برخی حاضر نشدند از آبروی خود خرج کنند و به همین خاطر کشور لطمه خورد.

* ذخیره بزرگی به نام احمدی نژاد انشاءالله برای خدمت به کشور و ملت همواره آماده باشد.

*** ساعت 11:28، سخنان ضرغامی پایان یافت.

*** با حضور معاونین صداوسیما، عزت‌الله ضرغامی با اهدای یک جلد قرآن کریم و لوح تقدیر از طرف رسانه ملی، از هشت سال تلاش جهادی محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور، تقدیر کرد.

*** ساعت 11:35 سخنرانی احمدی‌نژاد آغاز شد.

محورهای سخنان احمدی‌نژاد:

احمدی‌نژاد: انتظار تقدیر و تشکر نداشتم اما بزرگواری کردید و از یک خادم کوچک و همکار خودتان تشکر کردید. من هم از همه شما صمیمانه تشکر می کنم. همینجا جا دارد یاد امام و شهدا را گرامی بدارم که دنیای جدیدی به روی بشریت معرفی کردند و افق بشر را به بینهایت هدایت کردند.

* رسانه ملی مسئول فرهنگ عمومی کشور است و مسئول غنای فکری جامعه. رسانه ملی مرزبان اندیشه و هویت ملت ایران و انقلاب اسلامی است و باید کانون اندیشه ورزان، نخبگان، صاحب نظران و متفکران جامعه باشد. به همین دلیل به نظرم رسید در این جلسه دکترین دولت را خدمتتان عرض کنم. چون معمول این است که در نگاه به یک دولت کارها و تک تک اقدامات مورد ارزیابی قرار میگیرد اما کمتر اتفاق افتاده که یک کار هشت ساله یا مجموعه گسترده ای از اقدامات هشت ساله در یک چارچوب نظری مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. من میخواهم مانیفست عمل دولت را اینجا بیان کنم.

* دولت از ابتدا با یک نظریه جامع و روشن، و یک برنامه عملیاتی کار خودش را شروع کرد. حتی یک روز، یک ساعت، در این هشت سال، برای من اتفاق نیفتاد که حس کنم حال چه کار باید بکنیم و ندانیم چه باید بکنیم؟ در یک چارچوب برنامه معین در طول هشت سال تلاش کردیم.

* دولت مطلقا کار پراکنده نکرد. همه کارهای دولت هدفمند بود. برای تحلیل حرکت دولت در این هشت سال باید به اصل انقلاب برگردیم. این دولت منهای انقلاب بی معناست. انقلاب اسلامی هم راه است و هم معیار. راهی است که باید بپیماییم و معیار ارزیابی هم هست. اما سوال اصلی این است که هدف اصلی انقلاب چه بود؟ برخی تصور میکنند انقلاب تمام شد یا به موزه پیوست، این جزو اشتباهات بزرگ و خودفریبی است. این انقلاب اولا متعلق به دوره ما نیست و ریشه اش در تاریخ است و ثانیا منحصر به سرزمین و جغرافیای ما نیست. استمرار یک حرکت تاریخی انسان برای رسیدن به قله هاست. یک حزب سیاسی با 20 عضو که 150 سال قبل در یک دوره 15 ساله در ایران نقش آفرینی کرده قابل حذف از صحنه نیست و رگه هایش را می بینیم، لذا انقلاب اسلامی هم جاری است. اما سوال این است که آیا انقلاب برای جابجایی در قدرت بود؟ آیا حکومت برآمده از انقلاب فقط برای حکومت کردن است؟ 

* ما به دنبال یک تحول عظیم و یک حکومت آرمانی هستیم. نظام جمهوری اسلامی و حکومت اسلامی منهای آرمانهای بلند الهی و انسانی بی معناست. و در این صورت تقدسی ندارد. خود را باید با آرمانهای انقلاب بسنجیم. 

اول، آزاد کردن و نجات انسان‌ها، به کمال رسیدن و شکوفایی انسان‌ها، هدف انقلاب است و دوم، برپایی جامعه پیشرفته و مقتدر و سرشار از پاکی و عدالت و زیبایی. در ایران و در جهان. انقلاب در متن جامعه برای جامعه و با اهداف بسیار روشن برپا شده است. تمام لحظات تاریخ انقلاب و فراز و نشیب ها، همگی فرصت هستند. انقلاب موجود زنده است. همه حوادث فرصت هستند البته اگر درست استفاده نکنیم ممکن است به تهدید تبدیل شود.

* خاستگاه انقلاب، ایران است. گرچه انقلاب عظیم انسانی است، اما خاستگاهش ایران است و ما به این افتخار می کنیم. ماندگاری انقلاب به خاطر این است که خاستگاهش ایران است. برای اینکه تحولات بزرگ نیازمند مبانی بزرگ است. هر مکتب و آرمانی زمانی پایدار می ماند و فرصت اثرگذاری عمیق می یابد که ملتی بافرهنگ و متعالی و باقوام، فرهنگی، ادیب و آشنا به معارف انقلاب، پشت آن مکتب و انقلاب قرار بگیرد و الا شانس ماندگاری ندارد.

* وقتی ملتی مثل ایران با سابقه تاریخی که همیشه موحد و کمال جو و عدالت طلب بوده و ارزشهای الهی را پاس داشته و هیچوقت به دنبال کینه ورزی نبوده است. من حرفم ملت ایران است. ملت ایران از اول به دنبال پیامبران الهی و راه سعادت بوده است. زمانی، حضرت زرتشت را انتخاب کرد. به حضرت عیسی استقبال نشان داد و منتظر پیامبر اسلام ماند. هیچوقت ملت ایران بت پرست نبودند. آدم غصه اش می شود از کسانی که با مرتجعین همراه می شوند برای آتش پرست و بت پرست معرفی کردن ملت ایران. اینها برای غارت گری این حرف ها را زدند.

* ملت ایران استعداد شگرفی دارد و هر جا می رود موفق است و به لحاظ استعداد مادی و طبیعی و موقعیت سیاسی و جغرافیایی و تمدن سازی بسیار برجسته است و به لحاظ حق طلبی در صدر دنیاست و به لحاظ هوش و ذکاوت و اندیشه در صدر است. علم و اندیشه و هنر دنیا مدیون ملت ایران است. چنین ملتی باید پشتوانه حرکت عظیم الهی باشد که هست. ما به توانمندی و شایستگی ها و ظرفیت های عظیم ملت ایران برای پشتیبانی و راهبری انقلاب جهان ساز ایمان داریم.

* ما باور داریم که ملت ایران میتواند دو ماموریت بزرگ را انجام دهد. اول بر اساس اصول و ارزشهای الهی ایران را مقتدر و الهام بخش بسازد. که همه مناسبات دنیا را اصلاح کند. ملت ایران هم شایستگی این را دارد و هم توانایی‌اش را. با تکیه بر ایران میتوان پرچم ارزشهای الهی را در تمام جهان برافراشت. با تکیه به ملت ایران میتوان نظم الهی و انسانی را جایگزین نظم ظالمانه کرد.

* اگر خاستگاه انقلاب، جای دیگری غیر از ایران بود، باور دارم که به سال اول هم نمی رسید. برخی فکر میکنند امام آمد و تقی به توقی خورد و انقلاب شد. اینگونه نیست. امام از فرصتهای تاریخی استفاده کرد. یک تاریخ پشت این ملت بود.

* ماموریت دوم ملت ایران، اصلاح جهان است. برخی میگویند ماموریت اول و دوم از هم جداست و ما فقط باید ایران را بسازیم ولی ما میگوییم اینها لازم و ملزوم هم هستند؛ امکان ندارد بدون مداخله در مدیریت جهان بتوانیم ایران را به جایگاه شایسته خود برسانیم.از تجربه شوروی هم می شود این را فهمید.

* به گزارش خبرگزاری تسنیم، احمدی‌نژاد افزود: در داخل کشور معتقدیم ایران باید پیشرفته ترین باشد و به کشوری نمونه تبدیل شود. این کار واقعا شدنی است. بعضی فکر میکنند ایران قبلا به زور شمشیر دنیا را مدیریت می کرد ولی اصلا اینگونه نیست. آنچنان وجه تمدنی و فرهنگی ایران برجسته بود که دیگران با اشتیاق به زیر سیطره ایران می آمدند.

* معیارهای جامعه نمونه آن است که توحید و خداپرستی در آن حاکم باشد. همه زیبایی‌ها تبع توحید است. زندگی و کارها باید برای خدا باشد. فرصت های رفاه و رشد برای همه مهیا باشد. فقر و تبعیض وجود نداشته باشد و مردم این را حس کنند. عدالت باید هم در عمق نظام، ساختارها، برنامه‌ریزی‌ ها و هم در ظاهر نظام باید نشان داده شود. همه‌ی مردم باید حس کنند عدالت هست. 

* کشور باید بسیار پیشرفته و مقتدر باشد. کشور عقب‌مانده و فقیر و توسری‌خور خودش را هم نمیتواند نگهدارد چه برسد به اینکه ارزشهای الهی و انسانی را در دنیا منتشر کند.

* در بخش سیاسی و فرهنگی باور داریم که حکومت و مدیریت برای پیگیری آرمانهای الهی است. برای پیگیری اهداف الهی و برای خدمت به مردم است. فلسفه حکومت، عدالت است. باید فضای عمومی کشور فضای آرمانی و انقلابی باشد.

* دموکراسی لیبرال بلای جان ملت هاست و پوشاندن لباس زیبا به مناسبات قدرت  است و نتیجه‌ای جز انحطاط ندارد. باید مراقبت کنیم کم کم حضور در قدرت و کسب رای اصالت نیابد. اگر پیدا کرد همه ارزشها قربانی خواهد شد. 

* بیت المال امانت مردم است. یکی از زشت ترین اقدامات دست اندازی به بیت المال است و باید خیلی مراقب باشیم که در دام یک چرخه گمراه کننده نیفتیم. در این دسته بندی ها نباید اقدامات برجسته رقیب را نفی و اقدامات خلاف خود را توجیه کنیم. نباید تهمت و افترا و کتمان و تحریف و قضاوت های  ناعادلانه وارد ادبیات سیاسی ما شود. همه باید مراقبت کنیم.

* دموکراسی لیبرال حاصلی جز سقوط انسانها نداشته است. مجموعه حاکمان دنیا را جمع بزنیم، نمیدانم به 15 هزار نفر می رسد یا نه. بقیه مردم ول معطل هستند و اجازه ورود به حکومت به آنها داده نمی‌شود.

* معیار تشخیص توده‌های مردم هستند وگرنه همه خود را بهترین معرفی میکنند.

* جایگاه مردم، یکی دیگر از مبانی نظر و عمل دولت است. مردم صاحب حکومت هستند و باید اراده آنها حاکم باشد. تجربه نشان داده هرجا اراده جمعی ملت ایران شکل گرفته در جهت خیر بوده است. معتقدم در هرجای دنیا فرصت انتخاب آزاد به مردم بدهیم، توده های مردم به آرمانهای الهی و انسانی رای میدهند. حتی در اروپا و آمریکا.

*  بعضی در کشور و دنیا خیال می کنند انتخابات یک صحنه سیاسی و تمام. معتقدیم انتخابات آزاد شدن انرژی و اراده یک ملت است. این تا آخر پشت منتخب است و در فضای سیاسی و اجتماعی حضور دارد و فقط یک کاغذی نیست که به صندوق انداخته می شود.

* به گزارش خبرگزاری تسنیم، احمدی‌نژاد ادامه داد: یک ملت با اندیشه زنده است. زایش اندیشه رمز کمال یک کشور است. دولت و حکومت باید مراقبت کند که زایندگی فکری محدود نشود وگرنه اندیشه و نشاط و بالندگی جامعه دچار اختلال می شود. الان نزدیک 40 سال است در اروپا و آمریکا هیچ اندیشه جدیدی به بشر منتقل نشده برای اینکه کنترل کردند و ممنوعیت گذاشتند. تحمیل اندیشه به طغیان منجر می شود.

* هر اندیشه را باید با عرضه اندیشه بالاتر کنترل کرد. ملت ایران این اندیشه را دارد و بالاترین اندیشه را در دنیا دارد. استفاده از حربه های غیراندیشه ای در حوزه اندیشه متعلق به فرهنگ ما نیست. با تخطئه و تکفیر کاری درست نمی شود. باید نقد عالمانه کرد.

* اندیشه دینی و احکام الهی بهترین هدیه خداوند به انسان است.

* هر کسی به عدالت و پاکی دعوت می کند، باید خودش عادل و پاک باشد وگرنه تاثیری ندارد.

* عدالت پایه تمام کمالات است. نقطه آغاز است. پیامبران مردم را به 2 چیز دعوت کردند. دعوت به توحید و دعوت به عدالت. عدالت یک شعار سیاسی نیست که یک حزبی این را بالای تابلو‌اش بزند. عدالت یک حقیقت و تنها راه است. باید محور همه کارها و برنامه ها باشد. دولت در  نگاه و احوالپرسی هم باید عدالت را رعایت کند. البته عدالت منحصر به دولت نیست. قوای دیگر هم باید به آن بپردازند. جامعه باید عدالت را احساس کند. ممکن است برخی اوقات اجرا شود اما احساس نشود. اگر احساس تبعیض در جامعه شکل بگیرد خطرناک است.

* دولت وظیفه ای جز همراهی با خواست عمومی مردم ندارد. جامعه باید حس کند که مدیران و مسئولان همراه او هستند و میخواهند مطالبات واقعی او را عملی کنند. جامعه باید حس کند که کرامتش محفوظ است. فقط به گفتن کار درست نمی شود.

* مدیریت عرصه سیاسی باید کاملاً مردمی باشد. مردم باید خود را مسئول بشناسند. انحصار در همه چیز بد است. نه تنها در اقتصاد بلکه در سیاست و ... هم بد است. برخی فکر میکنند فرهنگ ما را دولتها حفظ کرده اند حال آنکه اینگونه نیست و مردم این کار را کرده اند.

* فاصله افتادن بین مردم و مدیران در احساس از فضای عمومی بسیار خطرناک است.

* نظام ولایت یک چتر فراگیر است که همه میتوانند تحت این چتر به آرامش و کمال برسند، مگر اینکه خودشان خودشان را محروم کنند. این اندیشه متعلق به 7 میلیارد نفر است. محدود کردن آن بالاترین جفاست.

* موضوع دیگر آزادی است، آزادی بالاترین هدیه خدا به انسان است. باید اجازه دهیم اندیشه ها پرواز کنند. باید مراقب باشیم طرح انتقادات و نظریات در فضای عمومی کشور با احساس آزادی و کرامت باشد. گاهی آزادی هست ولی افراد احساس نمی‌کنند. این را باید مراقبت کرد.

* دولت در این مدیت با حساسیت و دقت بالا مراقبت کرده که به اصولی که گفتم پایبند باشد. به عنوان یک باور و نه به عنوان یک شعار سیاسی.

* دولت بالاترین احترام را به ازادی ها قائل بوده است. هیچکس در انتقاد و حتی اهانت به دولت حتی کوچکترین نگرانی را ندارد. دولت فاصله ها را سعی کرد بردارد.

* اعتبارات بخش فرهنگ و بخصوص دین و قرآن 27 برابر شد. و خدا میداند که هیچ توقعی از آنان نداشتیم. حتی توقع تشکر.

* بیشترین کمک ها به مطبوعات در این دوره بوده است. خدا شاهد است که بنده احمدی نژاد مخالفین خودم را هم دوست داشتم. ما به همه احترام گذاشتیم. دولت به هیچکس بی احترامی نکرد.  حتی به دشمنان. به هیچکس بی صداقتی نکرد،  حتی به دشمنان. حتی دشمنان بشریت هم از ما مشورت میخواستند بی صداقتی  نمیکردیم. البته همه حقایق را نمیگفتیم.

* هیچ کس به خاطر مخالفت با دولت از حقی محروم نشد.

* بیشترین سطح ارتباط با مردم در این دولت بوده است.اگر روزی بخواهم فقط در این بخش خاطرات بنویسم، شاید به اندازه عمر دولت باید بنشینم و بنویسم. دولت محرم همه است. از دختری که خاطرخواه پسری است و به من می گوید تا خیلی مسائل دیگر. حکومت اسلامی باید محرم اسرار یک ملت باشد.

* سعی کردیم فارغ از دسته بندی های مرسوم، از هر کس که توانمند است استفاده کنیم. البته ادعا نمیکنیم که همه ی توانمندان کشور را شناختیم.

* در دولت فعلی این باور نهادینه شده که همه کشور و انقلاب و دولت متعلق به مردم و برای مردم است. ما جز به مردم و ارزشهای الهی به هیچ چیز تعهد ندادیم.

* بهترین و پرشورترین انتخابات در این دوره برگزار شده. دولت های قبل همه محترم هستند. مشارکت در دولتهای قبل در روز اول و آخرشان کاهش یافته اما در این دولت افزایش یافته. 7 انتخابات بزرگ برگزار شد. هم انتخابات 84 در کمال سلامت برگزار شد هم 88 و هم 92. 

* سال 84 موضع دولت وقت رقیب ما بود. من پاسخ ندادم. همیشه مردم تصمیم میگیرند. همه دولت ها امانتدار بودند و دولت ما هم امانتدار بود. در سال 88 هم گفتم تک تک آرای مردم امانت است و اگر کسی تصمیم بگیرد کاری بکند من خودم برخورد می کنم. در انتخابات ریاست جمهوری به هیچ وجه جابجایی رای امکان پذیر نیست چون خود مردم نظارت دارند.

* در این دوره بالاترین همبستگی ملی اتفاق افتاد. داستان هسته ای یادتان هست. با یک ملت یکپارچه متحد مواجه بودند و هستند.

* در بخش اقتصاد هم دولت با یک نظریه و برنامه وارد شد. سالها بود بین اقتصاد کمونیستی و سرمایه داری در حال هروله و سعی و صفا بودیم. مبانی اقتصاد بومی تعریف نشده بود. هر دوی اقتصادهای کمونیستی و سرمایه داری اشکال دارند. 

* مردم باید در اقتصاد میدان دار باشند. جامعه اسلامی نیازمند مردم توانمند و قدرتمند است. اقتدار ملی برآمده از توانمندی مردم است و با مردم ضعیف نمی شود اقتدار ملی داشت.

* دولت در سخت ترین شرایط، رکود بین الملل، تحریم ها و فشار بین الملل، سعی کرد اقتصاد را سامان دهی کند. اگر وقتی شد باید هدفمندی یارانه ها را مفصل توضیح بدهم. بیشترین جفاها به این طرح شد. مدیر صندوق بین المللی پول به کشورها بیانیه داده که اقدام ایران در این بخش الگو و نمونه است و میشود از آن استفاده کرد.

* امید زندگی در کشور از 70.2 سال به 73.2 افزایش یافته است. درآمد سرانه افزایش یافته و اقتصاد ایران بزرگتر و توانمندتر شده و تحمل نوسانات بیشتر شده است. فشارهای سخت تر هم قابل مهار شدن است.

* جهش علمی در کشور اتفاق افتاده است. در تمام عرصه های علمی جهش اتفاق افتاده است.

* ما هسته‌ای شده‌ایم، حال هر کاری میخواهند بکنند. آنها همه‌ی تلاششان این بود که ما هسته‌ای نشویم، اما شدیم. معادله معکوس جواب نمی‌دهد. این نیست که برویم و بنشینیم و خواهش کنیم و آنها به ما فناوری بدهند. حتی اگر بخواهیم گفتگو کنیم باید از موضع اقتدار گفتگو کنیم.

* یکی از کارهایی که در این دولت شد، هدیه فناوری بالا به روسای جمهوری کشورهای دیگر بود. اخیرا رباطی برای جراحی داخل مغز که فقط دو کشور غیر از ایران، آمریکا و آلمان، آن را می سازند، به یکی از رئیس جمهورها هدیه  کردیم که بداند جایگاه علم و فناوری در ایران کجاست.

* چه کسی فکر میکرد والیبال ایران اینطور برود در سطح جهانی؟ الان همه جوانان ایران به فکر المپیک هستند و به خودباوری رسیده‌اند.

* در هشت سال اخیر نزدیک به 400 هزار کتاب در کشور چاپ شده است.

* مسائل سیاست خارجی با یک چایی خوردن و قهوه خوردن حل نمی شود. برخی خیال میکنند اینطوری مسئله حل می شود و انشاءالله گربه است!

* یکی از  راه های کسب درآمد، جنگ ارزی است و یک دفعه صدها میلیارد از جیب یک ملت به ملت دیگر می برند.

* دلار هشتاد سال است پول جهان رواست. مدام صفرها را زیاد میکنند بدون اینکه کالا تولید کرده باشند. هر روز در دنیا تزریق می‌کنند یعنی از جیب ملتها در می آورند. از 1973 تا4 سال قبل، 32 هزار میلیارد دلار بدون پشتوانه تزریق کردند یعنی این پول را از جیب ملت ها برداشتند.

* دولت آمریکا به تنهایی بیش از 16 هزار میلیارد دلار بدهی دارد. یعنی از جیب ملتها برداشته است. الان باید کل آمریکا را بفروشد تا بدهی اش را بدهد. معادل یکسال تولید ناخالص داخلی این کشور است. کشور آمریکا هم 4 هزار میلیارد بدهی دارد.

* عده ای در شورای امنیت یکطرف در عرصه سیاست بین الملل تصمیم میگیرند. اینها ابزار سلطه و خالی کردن جیب ملت هاست. یک جنگ تمام عیار علیه ملت ها که اعلام نشده است، در حال جریان است. در برخورد با این نظام فقط دو راه داریم. راه اول اینکه این نظام را بپذیریم و در او هضم شویم. برخی این راه را ترویج می کنند. اما راه دوم تعامل کردن اما استفاده کردن از همه فرصت ها برای جایگزین کردن نظام صالح است. انقلاب اسلامی ماموریت دوم را بر دوش ما گذاشته است و دولت هم راه دوم را انتخاب کرد. یعنی سیاست خارجی فعال و تاثیرگذار. حتی یک ثانیه هم در ذهنمان نیامد که هضم شویم. بخدا یک ثانیه هم به ذهنمان نیامد که ارباب قدرت جهانی از ما خوششان بیاید و تعریفمان را بکنند.

* مبنای اندیشه سرمایه داری، همان اندیشه بقای نوع اصلح و تنازع بقاست. معتقدند دیگران باید نابود شوند تا  آنها بمانند. در فیلم های آمریکایی یک  فیلم را نمیتوانید پیدا کنید که اندیشه تنازع بقا در آن نباشد.

* ما باید انسان متعالی و باورمان به انسان را تعریف کنیم دربرابر انسان فردی لذت جوی حداکثری آنها. دولت انسان متعالی را تعریف کرد.

* ما علاوه بر نقد نظام حاکم بر جهان، خصوصیات نظام جایگزین را هم به دنیا معرفی کردیم.

* آشکارا گفتیم باید صالحان و انسانهای پاک بر دنیا حاکم شوند و این جز در سایه نظام مهدوی امکان پذیر نیست. برخی فکر میکنند ما وقتی صحبت از حضرت مهدی می کنیم، به خاطر این است که احساساتی شده‌ایم، و برخی هم وصله های دیگری به ما می زنند، اما این حرفهایمان بر اساس یک مبنای نظری است.

* اگر این اندیشه مهدوی صحیح و بدون پیرایه در دنیا معرفی شود، اکثریت قاطع مردم به آن روی می آورند. در جلسه ای که با مسیحیان و یهودیان داشتیم، بعد از پاسخ به سوالات آنها درباره هولوکاست و ...، گفتم شما از وضع موجود در دنیا راضی هستید؟ گفتند خیر. بعد از گفت و شنود دیدیم که محور وحدت ما تلاش برای استقرار حکومت موعود است. 

در الازهر آنها بحث شیعه و سنی و دعواها را مطرح کردند. نوبت من که شد گفتم شما به عنوان پیروان پیامبر اسلام برای دنیا چه برنامه ای دارید؟ پاسخی نداشتند. گفتم وقتی این همه ظلم و جنایت در دنیا در حال جریان است شما چسبیده‌اید به مسائل قومی و مذهبی؟ شما باید برنامه‌تان را برای اصلاح جهان بگویید. 

* این اندیشه حتی برای قدرتمندان و ثروتمندان جهان هم مهم است چراکه باید کمال پیدا کنند. آنها پیرو شیطان هستند و در حال سقوطند و باید نجات یابند.

* برای اصلاح جهان، باید اول از رئیسشان شروع کرد. اذهب الی فرعون. من نامه دادم به بوش. برخی فکر کردند  کار ما صرفا سیاسی است ولی بخدا اینگونه نبود. من تمام آن نامه را با وضو نوشتم. البته معمولا دولت همینگونه است. نیتم این بود که ای خدای بزرگ در این نامه هدایت قرار بده و اگر نپذیرفت، آنچه شایسته اش است... و البته نپذیرفت و دیدیم که چه شد.

* در برخی سفرهای خارجی از 96 ساعت سفر، 54 ساعت در هواپیما بودیم و میدانید چقدر سخت است.

*به گزارش خبرگزاری تسنیم، احمدی نژاد ادامه داد: در تمام مدت 9 باری که به نیویورک رفتم، جز آن خیابان محل هتل و محل نشست‌ها، هیچ جایی را ندیدم. نشست های بسیاری برگزار کردیم که بسیار مهم است.

* برخی روسای جمهور پول میدهند که رسانه ها با او مصاحبه کنند و از مصاحبه کننده با خواهش میخواهند که فلان سوال را بپرسد و نپرسد. ولی ما 50 رسانه را دعوت میکردیم و به سوالات آنها پاسخ میدادیم. هیچکس نتوانسته از سخنان ما تناقضی پیدا کند چرا که صادقانه صحبت کردیم.

* بارها تلاش کردند که با برنامه رسانه های ما را تخریب کنند و با نقشه آمدند. به رسانه هایشان خط سیر دادند که ما را تخریب کنند اما نتوانستند. 

* بارها خواستند گفتگو با من را تحریم کنند اما رسانه ها به خاطر مشتری هایشان و اقتصادی بودنشان نتوانستند.

* یکیشان که خیلی بدعنق است،خیلی خواست ما را تحریم کند، اما وقتی دید رسانه ها صف کشیده اند، در نهایت به التماس افتاد برای مصاحبه با ما.

* بارها گفته‌ایم که صهیونیست‌ها رفتنی هستند. بخواهند نخواهند رفتنی هستند. فلسفه وجودیشان را از دست داده‌اند.  میگفتند ما جنگ طلب هستیم در حالی که ما میگوییم آنها فلسفه وجودیشان را از دست دادند. ما در دنیا مدام می گوییم صلح و دوستی و "بهار".

* طرح موضوع هولوکاست ستون فقرات نظام سلطه را متلاشی کرد چرا که تنها امر قدسی در این مکتب بود. ما هولوکاست را از دید انسانی بیان کردیم.

* در عرصه سیاست خارجی، جایگاه ایران در دنیا ارتقا یافت. نام احمدی نژاد بعنوان فرزند کوچک ملت ایران به خاطر اندیشه و فرهنگ و ملت ایران در دنیا چقدر محبوب شده است.

* همه گفتند طی چهل پنجاه سال اخیر، موفق‌ترین اجلاس غیرمتعهدها در تهران برگزار شد.

* ما باید خودمان را در سطح مدیریت جهان باور کنیم. اگر باور کنیم جور دیگری برنامه ریزی و عمل میکنیم.

* به گزارش خبرگزاری تسنیم، احمدی‌نژاد ادامه داد: انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ماموریتی جز زمینه سازی برای حکومت جهانی ندارد. رمز اقتدار ولایت فقیه این است که پشتش یک اندیشه عمیق الهی و آسمانی است.

* الان برای 25 سال خانه نشینی امیرالمومنین صدها سال است زندگی می کنیم اما برای 1400 سال خانه نشینی امام عصر... باید بسیج شویم و حرکت کنیم.

* از همکاران عزیزم در صداوسیما و جناب آقای ضرغامی و همکارانشان که همراهی بسیار خوبی کردید. همین نیشهایش نوش بود و هم نوش‌هایش نوش بود. ما جایگاه رسانه را بسیار بالا میدانیم و فکر میکنیم شما یک مواجهه جهانی دارید به صورت یک تنه. کار در صداوسیما بسیار عظیم است.

* اگر بخواهم فهرست کنم کارهای دولت را شاید باید صد ساعت فهرست کنم اما صداوسیما تلاش کرد آنها را تا حد ممکن پوشش دهد.

* ایمان دارم که ملت ایران و بزرگان و رهبری گرانقدر انقلاب اسلامی به خوبی قدر فرصت تاریخی انقلاب اسلامی را می دانند. ایمان دارم که آینده درخشان متعلق به بشریت، عدالت و متعلق به ملت ایران است.

ساعت 13:07؛ سخنرانی محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پایان یافت.


منبع:تسنیم

مرتبط‌ها

حضور 3 میلیون افغان در ایران

همسر دلخواه خود را دانلود کنید

دوئل مرگبار دو اراذل محله فلاح برای قدرت نمایی

تصاویر/ شاسی‌ بلند جدید آمریکایی

تصاویر/کاپیتان پرسپولیس باید اخراج می شد

آغاز برخورد با بدپوششی و کشف حجاب در تهران